• Billede af virksomheden

  Din tømrer i Odense

  Claus Sætre er et erfarent tømrerfirma beliggende i det nordlige Odense. For os er det gode håndværk omdrejningspunktet, og vi er stolte af det vi laver. Læs mere om os her

 • Billede af tagkontruktion og spær

  Hvad laver vi?


  Alt i byggeri! Vi varetager med glæde næsten alle typer opgaver - fra hovedenterpriser til mindre renoveringsopgaver. Du kan se eksempler på et udpluk af de opgaver vi har løst for vore kunder her på siden, eller her

 • Byggegarantifonden

  Veludført arbejde - med garanti


  Tømrermester Claus Sætre er medlem af Dansk Byggeri. At være medlem af Dansk Byggeri betyder, at virksomheden er omfattet af Byg Garantiordningen - som er din tryghed for et veludført stykke arbejde.

Tømrermester Claus Sætre

Moderne, men tidløst

Claus Sætre er uddannet bygningskonstruktør, og har over 30 års erfaring som selvstændig tømrermester. Claus har virksomhed i Odense. Det er altid Claus selv, der møder kunden, og han byder gerne ind med gode ideer til løsninger i ethvert byggeprojekt. Søger du en top professionel tømrer, er det Claus du skal kontakte. Claus har et særligt øje for de visuelle detaljer, og for ham drejer det sig om at skabe en helhed i byggeriet - fra valg materialer til konstruktion og udførelse. Vi forsøger at holde en rød tråd i alt hvad vi laver, som bunder i det klassiske gode håndværk og gennemprøvede, solide materialer - tilsat vores egen vision for det æstetiske: "Moderne, men tidløst".

Vi er naturligvis medlem af Byggegaranti ordningen, og er stolte af vores håndværk.

Større villa tegnet og opført af Claus Sætre

Hvilke byggeopgaver kan vi løse?

Vi varetager med glæde næsten alle typer opgaver - fra hovedenterpriser til mindre bygge- og renoveringsopgaver - for private, offentlige eller erhvervsvirksomheder. Vi har er godt samarbejde med arkitekter, murere, elektrikere, tagdækkere, blikkenslagere og andre håndværkere, og tager gerne ansvaret den samlede enterprise. Så skal du kun henvende dig ét sted!

Tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak om netop din opgave.

Udskiftning af tag

Udskiftning af tag

Trænger taget til en udskiftning? Vi har erfaring indenfor næsten alle typer tagkonstruktioner og tagtyper. Lad os være din førsteklasses tømrer.

Nybyggeri

Nybyggeri

Ønsker du et hus, hvor udgangspunktet er dig og dine ønsker og drømme? Så kan Claus Sætre være den ideelle byggepartner. Vi er med helt fra ide og skitser, over arkitektur og materialevalg, til opførsel og overdragelse af nøglerne. Vi gør os umage for at skabe det bedste resultat - et godt byggeri er en investering for livet.

Isolering af gulv

Isolering

Står du overfor en energirenovering? Hvad enten det er efterisolering af loftet, udvending eller indvendig isolering af ydervægge eller hulmursisolering, har vi løsningen og kompetencerne.

Nye vinduer

Udskiftning af vinduer

Vi samarbejder med de bedste vinduesfabrikanter i branchen, og har erfaring med alle typer vinduer. Thermovinduer, energivinduer eller specialtilpassede løsninger, der glider bedst muligt ind i bygningens arkitektur. Med vores adresse i Odense, ligger vi helt centralt!

Vi er stolte af vores resultater

Det gode håndværk er omdrejningspunktet i det vi laver. Herunder ser du et udpluk af forskellige opgaver, vi har løst for vore kunder. Se flere eksempler på opgaver